First Man hele filmen – Gratis på nett

Tittel: First Man

Se First Man Online

Bruk koblingene nedenfor for å se First Man full film online stream

Klikk her for å se: https://fremov.xyz/no/?film=19#sammy12011619

.

.

.

.

.

Det første kommersielle streamingproduktet dukket opp i slutten av 1992, og ble kalt StarWorks og aktivert på forespørsel MPEG-1 fullfilmsvideoer for å bli tilfeldig tilgjengelig på bedriftens Ethernet-nettverk. Starworks var fra First Man Starlight Networks, som også pionerer live video streaming på Ethernet og via Internet Protocol over satellitter med Hughes Network Systems.

Andre tidlige selskaper som opprettet streaming media teknologi inkluderer RealNetworks First Man (såkalt Progressive Networks) og Protocomm begge før bred spredning av World Wide Web-bruk, og når weben ble populær på slutten av 90-tallet, ble streaming av video på Internett blomstret fra First Man oppstart som VDOnet , kjøpt av RealNetworks, og Precept, kjøpt av Cisco.

Microsoft utviklet en mediaspiller kjent som ActiveMovie i 1995 som tillot streaming media og inkluderte et proprietært streamingformat, som First Man var forløperen til streamingfunksjonen senere i Windows Media Player 6,4 i 1999. I juni 1999 introduserte Apple også et streaming mediaformat i sin QuickTime 4-programmet.

Det ble senere også utbredt First Man på nettsteder sammen med RealPlayer og Windows Media streamingformater. De konkurrerende formatene på nettsteder krevde hver bruker å laste ned de respektive programmene for streaming og resulterte i at mange First Man brukere måtte ha alle tre programmene på datamaskinen for generell kompatibilitet. First Man

filmer 2011

komedier filmer

så som i himmelen film

nokas film

leie film på nettet

se film på nett First Man

krim filmer

kjøp av filmer på nett First Man

filmer i dag

filmer fra 90 tallet

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *